De laatste stop - Kuala Lumpur
4 juni 2024 - Kuala Lumpur, Maleisië
We zijn weer aangekomen in Kuala Lumpur. We starten bij een lunchtentje waar we al eerder zijn geweest, Tapestry! Ze hebben daar de lekkerste sandwich met beef.
Vorige keer alleen een hapje van op, maar hier had ik echt zin in. Maaon vond het heerlijk, want die heeft ook een halve sandwich op. voor de rest dwalen we wat rond in de Pavillion mall en eten we sushi.
de volgende dag gaan we nog wat toeristische attracties langs, waaronder een moskee. De fotos en verhalen zijn bijzonderder dat Moskee zelf. We zijn dan ook weer snel weg. Erna gaan we naar het KL Eco Forest park waar we een route over loopbruggen lopen. Ik vind die hoogtes niet het fijnste, maar mooi is het wel.
Erna gaan we in de buurt nog wat lunchen en dan is het tijd voor Mason zijn slaapje. Na zijn slaapje gaan we naar het Aquarium bij de Petronas Towers
. Zo kan Mason ook de vissen zien. Helaas was het geen groot succes. Ze zitten in kleine bakken met extreem veel andere dieren. Veel ruimte om rond te zwemmen is er niet. We sluiten af met een lichtshow van de waterfonteinen. Mason vindt het prachtig en dat vinden wij prachtig.
op onze laatste dag doen we sochtends rustig aan. Na het uitchecken gaan we het centrum nog in. Koen shoot nog wat en we gaan naar het museum, vol met illusies.
Super grappig. Ook heel leuk om zonder kind te doen. Erna nog een keer sushi eten en dan is het echt voorbij. tijdens het schrijven zitten we onderweg in de Grab. we hadden niet zo goed gekeken hoe lang het rijden is naar het vliegveld, dus we komen wat later dan gepland aan. Alsnog zijn we een uur te vroeg, dus dat moet goedkomen. Nog een nachtje reizen met hopelijk wat slaap en dan gaan we weer naar huis. Eindelijk weer Juul zien. Is toch Mason zijn allerbeste vriend.
het was weer een fantastische reis. 4 weken lekker met zijn drieen genieten. Op naar de volgende reis !

Tot gauw!